Τα πρώτα plug-in hybrid μοντέλα της αμερικανικής φίρμας βρίσκονται προ των πυλών. Ωστόσο, οι μηχανικοί συνεχίζουν τις δοκιμές εξέλιξης σε απομακρυσμένα μέρη και συγκεκριμένα βόρεια του Αρκτικού Κύκλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα Renegade 4xe και Compass 4xe εφοδιάζονται με ένα προηγμένο επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύνολο, προσφέροντας υψηλές εντός και εκτός δρόμου δυνατότητες, εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων και δυνατότητα κίνησης μόνο με ηλεκτρική ενέργεια μέσα στην πόλη.

Με τη νέα τεχνολογία 4xe να έχει δοκιμαστεί στις πιο ακραίες συνθήκες, η μάρκα τιμά τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτή την προσπάθεια δημιουργώντας ένα ξεχωριστό βίντεο.

Πρωταγωνιστούν τα μοντέλα και οι μηχανικοί που πραγματοποίησαν το επικό ταξίδι των 3.800 χλμ. από το εργοστάσιο του Mirafiori στο Τορίνο μέχρι το κέντρο χειμερινών δοκιμών στο Arjeplog της βόρειας Σουηδίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάλυψαν την απόσταση σε μόλις μία εβδομάδα, δοκιμάζοντας στα όρια το υβριδικό σύνολο και ολοκληρώνοντας μία σειρά δύσκολων και περίπλοκων διαδικασιών. Στόχος είναι να εξασφαλίσουν την άριστη λειτουργία του σε όλες τις συνθήκες.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης