Το πρόγραμμα Esperienza Terra της ιταλικής φίρμας συνεχίζεται. Αυτήν τη φορά, οι άνθρωποι της Lamborghini επέλεξαν μία μαγευτική περιοχή, προσφέροντας στους συμμετέχοντες μία ακόμη εκπληκτική εμπειρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

10 πελάτες της Lambroghini είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα Αλτάι Όρη και να εξερευνήσουν τα παρθένα εδάφη της Ρωσίας, στα σύνορα με την Κίνα, τη Μογγολία και το Καζακστάν, έχοντας ως συνοδοιπόρο το κορυφαίο SUV του κόσμου.

Οδηγώντας την πανίσχυρη Urus, κάλυψαν 800 χιλιόμετρα στα βουνά της οροσειράς Αλτάι, πέρασαν από το φημισμένο Katu-Yaryk και τη λίμνη Teletskoye που αποτελεί Παγκόσμιο Μνημείο Κληρονομιάς της UNESCO.
Το Super Sport SUV αντεπεξήλθε με επιτυχία στις σκληρές δοκιμασίες, πέρασε από λάσπες, νεροφαγώματα και ελικοειδής δρόμους με κλίση 35 μοιρών, επιδεικνύοντας εξαιρετικές ικανότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάρη στο σύστημα ANIMA με τις λειτουργίες (Strada, Sport, Corsa, Terra, Neve και Sabbia), τον V8 4.0 twin turbo κινητήρα απόδοσης 650 ίππων και 850 Nm, καθώς και το πακέτο «off-road package», η Urus μπορεί να κινηθεί με ακρίβεια σε όλες τις επιφάνειες. Από την άσφαλτο έως την πίστα, την άμμο, τη λάσπη, το χιόνι και το χώμα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Lamborghini, το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο οδηγός είναι να επιλέξει την ανάλογη ρύθμιση. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το αυτοκίνητο.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης