Η Bentley Bentayga είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά premium SUV στον κόσμο. Πρόσφατα ανανεώθηκε τόσο αισθητικά όσο και μηχανικά, προσφέροντας σε οδηγό και επιβάτες οτιδήποτε επιζητούν από ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βρετανικό μοντέλο διατίθεται σε τετραθέσια, πενταθέσια και επταθέσια διάταξη, με το χώρο για τους πίσω επιβάτες να έχει αυξηθεί σημαντικά. Η Bentley κάνει λόγο για ένα SUV με χαρακτηριστικά limo.

Μάλιστα, στην έκδοση Four Seat Comfort, ο χώρος για τα γόνατα έχει μεγαλώσει κατά 100 χλστ. Τα καθίσματα μπορούν να πάρουν κλίση έως και 40 μοίρες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης εμπρός/πίσω με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι θέσεις καλύπτονται από δέρμα ανώτερης ποιότητας το οποίο έχει κατασκευαστεί χειροποίητα. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στη περιοχή των ώμων, παρέχοντας ακόμη καλύτερα επίπεδα άνεσης. Φυσικά, δεν λείπουν οι λειτουργίες θέρμανσης και ψύξης, τα έξι διαφορετικά προγράμματα μασάζ και τα προσκέφαλα – μαξιλάρια.

Τα πάντα ελέγχονται από ένα tablet 5 ιντσών που έχει τοποθετηθεί στην κονσόλα ανάμεσα στα δύο πίσω καθίσματα. Μέσω αυτού, μπορείς να ρυθμίσεις τον κλιματισμό, το μασάζ, τον εσωτερικό φωτισμό και τα κουρτινάκια.

Στη κεντρική ξύλινη κονσόλα υπάρχουν ειδικές θέσεςι για ένα μπουκάλι σαμπάνιας και δύο χειροποίητα ποτήρια, επιπλέον υποδοχές USB και θήκες για ασύρματη φόρτιση των smartphone.

Όσον αφορά το ηχοσύστημα, στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται το Bentley Signature Audio με 12 ηχεία και 590 kW στα έξτρα το Naim for Bentley με 20 ηχεία και 1.780 kW.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης