Του Λουκά Παπαλάμπρου

Είναι ένα από τα πιο προηγμένα αυτοκίνητα της κατηγορίας. Διαθέτει τα πάντα και αναμένεται στην ελληνική αγορά προς τα τέλη του έτους. Αναφερόμαστε στην καινούρια Skoda Fabia, η οποία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα μέσα στην εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τσεχικό μοντέλο είναι το πιο ευρύχωρο supermini. Έχει αναβαθμιστεί πλήρως, προσφέροντας εξαιρετικούς χώρους στους επιβάτες και μεγάλο πορτμπαγκάζ. Εξοπλίζεται με τα πιο σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και όλες τις τεχνολογίες ασφαλείας.

Βέβαια, ο τομέας που κάνει τη διαφορά είναι η πρακτικότητα. Η νέα Fabia κατασκευάστηκε για να κάνει πιο εύκολη τη ζωή του οδηγού και επιβατών στην καθημερινή χρήση. Ενσωματώνει 43 ξεχωριστά χαρακτηριστικά «Simply Clever», τα οποία θα εκτιμήσουν δεόντως οι χρήστες.

Εκπληκτικά πρακτική η νέα FabiaΣτον χώρο αποθήκευσης στην κεντρική κονσόλα, για παράδειγμα, ένα νέο κλιπ για πιστωτική κάρτα ή εισιτήριο στάθμευσης και μια ελαστική ζώνη, κρατούν υποδειγματική τάξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις εμπρός πόρτες υπάρχουν ειδικές θήκες για ομπρέλες, όπως και στο πορτμπαγκάζ, με αδιάβροχο κάλυμμα για να μην λερώνει.

Ένα αφαιρούμενο στήριγμα κυπέλλου ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα είναι ένα προαιρετικό πρόσθετο για μεγαλύτερη ευελιξία, ενώ ένα κουτί στη σήραγγα μετάδοσης προσφέρει στους πίσω επιβάτες μια έξυπνη επιλογή αποθήκευσης για μικρά αντικείμενα.

Το κουτί πρέπει απλώς να τοποθετηθεί μεταξύ της κεντρικής κονσόλας και των πίσω καθισμάτων και στη συνέχεια ασφαλίζεται στη θέση του.

Για πρώτη φορά διαθέσιμο και ένα αλεξήλιο, για την προαιρετική πανοραμική στέγη. Όταν δεν χρησιμοποιείται, διπλώνεται εύκολα στο ένα τρίτο του μεγέθους του και μπορεί να αποθηκευτεί κάτω από το κάλυμμα του χώρου αποσκευών.

Και φυσικά, παρούσες πολλές γνωστές Simply Clever λύσεις από άλλα μοντέλα της SKODA, όπως μια θήκη αποθήκευσης πολλαπλών λειτουργιών που προσαρτάται κάτω από το κάλυμμα του χώρου αποσκευών, που μετατρέπει έναν κατά τα άλλα αχρησιμοποίητο χώρο σε τέλειο χώρο αποθήκευσης για παλτά ή σακάκια και μπορεί να φιλοξενήσει αντικείμενα βάρους έως 3,5 κιλών, οι εύκολα προσβάσιμες τσέπες αποθήκευσης smartphone στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων, η αναδιπλούμενη πλάτη του καθίσματος του συνοδηγού, όπως και η υποδοχή USB-C στον καθρέφτη.

Ειδικός χώρος για ομπρέλες υπάρχει και στο πορτμπαγκάζ.

Αυτός στην πόρτα όμως κάνει τη διαφορά.

Υποβραχιόνιο στο πίσω κάθισμα με θήκες για μεγάλα ποτήρια.

Θήκες για πιστωτικές κάρτες και κέρματα.

Στην Ελλάδα η νέα Skoda Fabia αναμένεται στα τέλη της χρονιάς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η νέα Skoda Fabia κάνει τη διαφορά

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το ανανεωμένο Skoda Kodiaq;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης