Του Λουκά Παπαλάμπρου

Θεωρείται το απόλυτο muscle car παγκοσμίως. Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα sportcar στην ιστορία της αυτοκίνησης, σημειώνοντας συνεχόμενα ρεκόρ πωλήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2019, η Mustang αναδείχθηκε το No1 σπορ αυτοκίνητο σε όλο τον κόσμο, με περισσότερους από 102.090 πελάτες σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία να αγοράζουν μία από τις υπέροχες εκδόσεις του.

Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που το εμβληματικό μοντέλο της Ford αποσπά τον τίτλο του παγκόσμιου best seller στην κατηγορία των sportcar και η έκτη συνεχόμενη σε αυτή των sport coupe.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Ευρώπη, πουλήθηκαν πέρυσι 9.900 μονάδες της Mustang, με την άνοδο στη Γερμανία να φθάνει το 33% και την εμπορική πορεία στη Γαλλία να διπλασιάζεται. Φυσικά, η πρώτη αγορά είναι αυτή των ΗΠΑ, όπου το μοντέλο κάνει θραύση εδώ και 50 χρόνια.

Προσφέρεται σε δύο τύπους αμαξώματος (coupe και cabrio) και ισάριθμους κινητήρες. Στη βάση είναι ο 2.3 Ecoboost των 291 ίππων και στην κορυφή ο V8 5.0 με τους 449 ίππους και το αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων. Επίσης, υπάρχει και η σπέσιαλ έκδοση Bullitt απόδοσης 460 ίππων.

Στην Ελλάδα, οι τιμές τους υπέροχου αμερικανικού μοντέλου ξεκινούν από 57.411 ευρώ. Για να δείτε όλες τις εκδόσεις πατήστε εδώ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης