Για έκτη συνεχή χρονιά, οι σπουδαστές της επαγγελματικής σχολής της τσεχικής φίρμας ανέλαβαν να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο όχημα με ξεχωριστό χαρακτήρα και εμπνευσμένη σχεδίαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το concept των σπουδαστών είναι ένα δυναμικό pick-up όχημα το οποίο βασίζεται στο δημοφιλές kodiaq. Τα 35 μέλη της σχολής της Skoda, θα παρουσιάσουν επίσημα το αυτοκίνητο τον Ιούνιο. Έως τότε θα κληθούν να εφαρμόσουν στην πράξη όλα αυτά που έχουν διδαχθεί, κατασκευάζοντας με τα ίδια τους τα χέρια το όχημα.

Με την υποστήριξη των τεχνικών, των σχεδιαστών και ανώτερων στελεχών από τα τμήματα ανάπτυξης και παραγωγής, οι σπουδαστές της Skoda αποκτούν την κατάλληλη τεχνική κατάρτιση και τις γνώσεις, ώστε να μπορέσουν στο μέλλον να απορροφηθούν σε ένα από τα κέντρα της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο συγκεκριμένο project τους βοήθησε ακόμη και ο επικεφαλής σχεδίασης της μάρκας, Oliver Stefani. Οι φοιτητές, παρακολουθήσαν μαθήματα στο design studio στις εγκαταστάσεις του Mlada Boleslav και έμαθαν πώς να σκιτσάρουν στο χαρτί τα πρωτότυπα σχέδιά τους. 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης