Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από κοινό και ειδικούς. Οι πωλήσεις του ξεπέρασαν κάθε προσδοκία σε όλες τις αγορές, με τους ανθρώπους της αμερικανικής φίρμας να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Renegade είναι το μοντέλο στο οποίο οφείλεται η τεράστια εμπορική επιτυχία της Jeep τους τελευταίους μήνες. Το διάστημα Ιανουαρίου –  Μαρτίου 2016, η εταιρεία πούλησε 26.406 αυτοκίνητα στο σύνολο, καταγράφοντας αύξηση 22,5% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο. Καλύτερη αγορά της Ευρώπης και μάλιστα με μεγάλη διαφορά είναι η Ιταλία.

Πιο συγκεκριμένα, στη γειτονική χώρα πουλήθηκαν 11.276 Jeep τους πρώτους τρεις μήνες, με την αύξηση να αγγίζει το απίστευτο ποσοστό του 40,5%. Στη Βρετανία οι πωλήσεις έφθασαν τις 3.746 μονάδες (+37,6%), στη Γαλλία τις 2.262 (+15,5%) και στην Ισπανία τις 1.663 (+22,2%). Ο ηγέτης ήταν φυσικά το νέο Renegade με 19.159 ταξινομήσεις (+51.25%), επίδοση που αναλογεί στο 72% των συνολικών πωλήσεων της μάρκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξαιρετική είναι η πορεία του Renegade και στην Ελλάδα, παραμένοντας ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα της κατηγορίας του. Απολύτως λογικό βέβαια, καθώς διαθέτει αποδοτικούς κινητήρες που ταιριάζουν στα δεδομένα της χώρας μας, υψηλά επίπεδα ασφάλειας, ιδιαίτερη σχεδίαση, τεχνολογίες, χώρους και δυνατότητες εντός και εκτός δρόμου.

Θυμίζουμε πως το compact SUV της Jeep μπορεί να αποκτηθεί με 188 ευρώ τον μήνα σε πρόγραμμα που περιλαμβάνει 5 χρόνια άτοκη χρηματοδότηση, 5 χρόνια δωρεάν service, 5 χρόνια οδική βοήθεια και δώρο το bonus της απόσυρσης.

Ανακαλύψτε το νέο Jeep Renegade


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης