Ήταν 17 Ιουνίου του 1970, όταν η Land Rover παρουσίασε ένα μεγάλο και πολυτελές για την εποχή SUV με εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητες και επιβλητική εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέντε δεκαετίες αργότερα, τέσσερις γενιές και πάνω από 1 εκατομμύριο πωλήσεις, το Range Rover αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία των αυθεντικών τετρακίνητων premium SUV. Για να γιορτάσει τα 50 χρόνια από την πρεμιέρα του μοντέλου, η βρετανική φίρμα δημιούργησε μια ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής.

Ονομάζεται Fifty Special Edition και θα κατασκευαστεί σε 1.970 μονάδες. Θα προσφέρεται σε επτά ξεχωριστά χρώματα (Davos White, Bahama Gold, Tuscan Blue, Santorini Black, Aruba Silver, Carpathian Grey και Rosello Red), έχοντας αποκλειστικές ζάντες 22 ιντσών, ειδικά σχεδιασμένο σήμα «fifty» και πλακέτες που αναγράφουν «1 of 1970». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, στη βάση της κονσόλας έχει τοποθετηθεί μία επιπλέον πλακέτα με τον αριθμό παραγωγής κάθε μονάδας, τα προσκέφαλα των καθισμάτων κοσμεί ένα καλλιγραφικό «fifty», ενώ όλες οι επιφάνειες καλύπτονται από υψηλής ποιότητας δέρμα.

Το Ranger Rover Fifty Special Edition θα είναι διαθέσιμο με όλη την γκάμα κινητήρων της μάρκας, καθώς και στην plug-in υβριδική έκδοση P400e.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος     

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης