Παρότι η παγκόσμια πρεμιέρα του αμιγώς ηλεκτροκινήτου hatchback με το σήμα της VW έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία θα ανοίξει τα βιβλία των παραγγελιών αρκετά νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα αύριο, Τετάρτη 8 Μαΐου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ημέρα αναμένεται να ανακοινωθούν κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, το οποίο όπως διέρρευσε από επίσημο αντιπρόσωπο της εταιρείας ονομάζεται ID.3.

Παράλληλα διέρρευσαν και κάποιες νέες φωτογραφίες με καμουφλαρισμένο το αμάξωμα. Όπως γνωρίζουμε, το ηλεκτροκίνητο μικρομεσαίο μοντέλο έχει μήκος περίπου 4,3 μέτρα και μεταξόνιο 2,75μ. Ενσωματώνει τεχνολογίες αιχμής, όπως αυτόνομη οδήγηση, νέας γενιάς head up display, αυτόματα προσαρμοζόμενο τιμόνι, υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας και πολλά ακόμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα προσφέρεται με τρεις διαφορετικές μπαταρίες, εξασφαλίζοντας αυτονομία από 320 έως 550 χιλιόμετρα. Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 136 ίππους και 300 Nm ροπής, με τη βασική έκδοση να φέρει μπαταρία 48kWh, τη μεσαία 62kWh και την πλουσιότερη 80kWh.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης