Τον περασμένο Μάρτιο, ο Μπαράκ Ομπάμα έγραψε μια νέα σελίδα στα βιβλία της ιστορίας, καθώς έγινε ο πρώτος εν ενεργεία Αμερικανός ηγέτης που επισκέφθηκε την Κούβα μετά την επίσκεψη του Κάλβιν Κούλιτζ το 1928.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αμερικανός πρόεδρος έβαλε τέλος σε πάνω από πέντε δεκαετίες εχθρότητας, χαλαρώνοντας παράλληλα τις απαγορεύσεις σε ταξίδια, εμπόριο και επενδύσεις, οδηγώντας σε ομαλότερες διπλωματικές σχέσεις. Πριν από λίγες μέρες, ο επικεφαλής σχεδιασμού της Infiniti, Alfosno Albaisa, με καταγωγή από την Κούβα, έριξε ακόμα ένα προπύργιο.

Οδηγώντας το καινούργιο Inifinit Q60, ο Albaisa επέστρεψε στο νησί, έκανε βόλτες στην Αβάνα, εξερεύνησε τις ρίζες του, πήγε στο σπίτι των γονιών και συγγενών του. Παράλληλα, διοργάνωσε μια εκδήλωση σε ιδιωτική γκαλερί, παρουσιάζοντας το πολυτελές coupe σε ντόπιους σχεδιαστές και καλλιτέχνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ένα αυτοκίνητο αμερικανικής κατασκευής πάτησε σε κουβανέζικο έδαφος έπειτα από 58 χρόνια, με την Infiniti USA να κάνει λόγο για μια πολύ μεγάλη στιγμή.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης