Η BMW κατάφερε να πετύχει κάτι μοναδικό, καθώς είναι η πρώτη εταιρεία που έλαβε την άδεια να χρησιμοποιήσει ένα αυτοκίνητο στο ιστορικό κέντρο της μαγευτικής ιταλικής πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είναι γνωστό, στο περίφημο κέντρο της Βενετίας τα μοναδικά μέσα μεταφοράς που επιτρέπονται είναι οι γόνδολες, τα βαπορέτα και τα μικρά ταχύπλοα. Η βαυαρική φίρμα, ωστόσο, διέσχισε το περίφημο centro storico με την καινούργια 8 Series Coupe. Το πολυτελές τετράτροχο μοντέλο της BMW πέρασε δίπλα από τα μεγαλοπρεπή παλάτια και κάτω από τις γέφυρες, πριν φθάσει στο Μεγάλο Κανάλι, ολοκληρώνοντας μία πρωτοφανή διαδρομή.

Όλα έγιναν στο πλαίσιο του τηλεοπτικού σποτ της εταιρείας και προφανώς έναντι πολύ υψηλού αντιτίμου. Το βίντεο σκηνοθέτησε ο Daniel Wolfe πριν από τις καταστροφικές καταιγίδες. Το σενάριο συμβολίζει την προσπάθεια εκπλήρωσης του φαινομενικά ακατόρθωτου και της υλοποίησης ενός παιδικού ονείρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήρωας της ιστορίας είναι ένας νεαρός Βενετός, ο οποίος ως παιδί ανακαλύπτει την αγάπη του για τα αυτοκίνητα και τη μάρκα BMW. Ένα αυτοκινητάκι M1 γίνεται το αγαπημένο του παιχνίδι, ενώ κάποιος φίλος του που ασχολείται με την κατασκευή σκαφών τον μυεί στη μαγεία της τεχνολογίας των κινητήρων. Αλλά σε μία πόλη που εξυπηρετείται μόνο με πλωτά μέσα μεταφοράς, η λαχτάρα του για τη γνήσια οδηγική απόλαυση παραμένει ανεκπλήρωτη, γι’ αυτό φεύγει από τη Βενετία, ως έφηβος, για να επιστρέψει έπειτα από πολλά χρόνια. Και τώρα επιτέλους το παιδικό του όνειρο παίρνει σάρκα και οστά – οδηγώντας τη Σειρά 8 Coupe, περνώντας από πλωτές εξέδρες και διασχίζοντας τη γενέτειρά του μέσα από το σύμπλεγμα των καναλιών της.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, οι Αρχές της Βενετίας χορήγησαν στο BMW Group την άδεια να στήσει μία πλωτή εξέδρα που θα επέτρεπε σε ένα αυτοκίνητο να κινείται με φόντο το διάσημο ιστορικό κέντρο της πόλης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης