Πρόσφατα η Genesis παρουσίασε το νέο μεγάλο SUV της γκάμας της, ένα πολυτελές μοντέλο που διακρίνεται για τα εντυπωσιακά επίπεδα άνεσης και την πληθώρα τεχνολογιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το GV80 της premium μάρκας του ομίλου Hyundai εξοπλίζεται με τα πιο προηγμένα συστήματα. Ανάμεσα σε αυτά είναι και το επαναστατικό «Road-Noise Active Noise Control (RANC)». Η τεχνολογία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Harman Kardon και αντισταθμίζει τους εξωτερικούς θορύβους μέσω ηχητικών κυμάτων που εκπέμπονται σε πραγματικό χρόνο.

Πρόκειται για το πρώτο παγκοσμίως ενεργό σύστημα καταπολέμησης των ήχων του δρόμου, το οποίο λειτουργεί μέσω αισθητήρων που έχουν τοποθετηθεί στο πλαίσιο και την ανάρτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αισθητήρες καταγράφουν τους ήχους και στη συνέχεια στέλνουν τα δεδομένα στον επεξεργαστή ελέγχου. Αυτός επεξεργάζεται τα στοιχεία, προβλέπει τον θόρυβο που μεταφέρεται στην καμπίνα και παράγει ηχητικά κύματα που εμποδίζουν οποιονδήποτε ενοχλητικό ήχο.

Σύμφωνα με τη Genesis, το σύστημα RANC μειώνει την ηχορύπανση στο σαλόνι του GV80 έως και 50%, προσφέροντας στους επιβάτες μια μοναδική εμπειρία.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης