Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Μοναδικά επίπεδα πολυτέλειας, εκπληκτικά αξεσουάρ και αποκλειστικά στοιχεία εξατομίκευσης προσφέρει η νέα Flying Spur, η ναυαρχίδα της Bentley.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το πρώτο στον κόσμο που φέρει στον εξοπλισμό του επένδυση με τρισδιάστατα ξύλινα διακοσμητικά. Τοποθετούνται στην εσωτερική πλευρά των πίσω θυρών, έχουν το σχήμα διαμαντιού και αποτελούνται από αμερικανική καρυδιά ή κερασιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Bentley χαρακτηρίζει τη 3D ξύλινη επένδυση ως έναν συνδυασμό παραδοσιακής δεξιοτεχνίας και σύγχρονης τεχνολογίας. Δημιουργείται από κομμάτι ξύλου, το οποίο επεξεργάζεται σε πολυαξονικό μηχάνημα CNC με ακρίβεια 0,1 χιλιοστού και στη συνέχεια ολοκληρώνεται από εξειδικευμένους τεχνίτες στο χέρι.

Η Flying Spur είναι ένα από τα καλύτερα τετράτροχα στον κόσμο. Διαθέτει το πιο περίπλοκο σαλόνι και τροφοδοτείται από τον W12 6.0 twin turbo κινητήρα απόδοσης 635 ίππων και 900 Nm ροπής. Παρά τον όγκο και το βάρος του αυτοκινήτου, τα 0-100 επιτυγχάνονται σε 3,8 δευτερόλεπτα και η βελόνα του κοντέρ σταματά στα 333 χλμ./ώρα.

Διαβάστε επίσης: Tα πίσω καθίσματα της Bentley Flying Spur είναι ονειρικά

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης