Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Ο Thierry Bollore τα βρήκε σε όλα με την Tata Motors και από τις 10 Σεπτεμβρίου θα αναλάβει τα ηνία της ιστορικής βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία ανήκει στον ινδικό όμιλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον 57χρονο Γάλλο καλωσόρισε με προσωπική του δήλωση, ο πρόεδρος της Tata, Natarajan Chandrasekaran. Ο πάμπλουτος Ινδός επιχειρηματίας έκανε λόγο για έναν καταξιωμένο ηγέτη με αποδεδειγμένα αποτελέσματα στην υλοποίηση πολύπλοκων μετασχηματισμών.

Από την πλευρά του, ο νέος CEO της Jaguar Land Rover, Thierry Bollore – αντικαθιστά τον Sir Ralf Speth –  εμφανίστηκε ενθουσιασμένος, λέγοντας: «Πρόκειται για μία από τις διασημότερες εταιρείες στον κόσμο, με πλούσια κληρονομιά και χαρακτηριστική σχεδίαση. Είμαι πανευτυχής που θα ηγηθώ μιας τόσο σπουδαίας ομάδας και θα συμβάλλω στη μελλοντική διαμόρφωση των δύο μαρκών».

Θυμίζουμε ότι, ο Bollore ήταν ανώτερο στέλεχος της Renault μέχρι τον Οκτώβριο του 2019. Μετά τη σύλληψη  Carlos Ghosn ανέλαβε την ηγεσία της γαλλικής φίρμας, αλλά λίγο αργότερα εκδιώχθηκε λόγω του σκανδάλου «Ghosn».   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης