Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Φέρει την ονομασία Stormtrak, θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων και αναμένεται στους ευρωπαϊκούς δρόμους τον Οκτώβριο. Διακρίνεται για το μοναδικό στυλ, τον πλούσιο εξοπλισμό και τις υψηλές ικανότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ford παρουσίασε τη νέα συλλεκτική έκδοση του best seller μοντέλου στην κατηγορία των pick-up. Το νέο Ranger Stormtrak ανήκει στα premium επαγγελματικά, συνδυάζοντας την εντυπωσιακή εμφάνιση, με τα ειδικά χαρακτηριστικά και τις πρόσθετες νότες πολυτέλειας.

Η συγκεκριμένη έκδοση διατίθεται σε έκδοση Double Cab με ευρύχωρα πίσω καθίσματα ή Super Cab για αυξημένο χώρο φόρτωσης. Εφοδιάζεται με τον Bi-turbo 2.0 EcoBlue πετρελαιοκινητήρα της Ford απόδοσης 213 ίππων και 500 Nm ροπής. Το όχημα έχει εξαιρετική ελκτική ικανότητα, στάνταρ αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης.

Το χρώμα «Rapid Red» με το κόκκινο ένθετο στη μάσκα ταιριάζει απόλυτα στο Ranger Stormtrak, αναδεικνύοντας το μυώδες εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου. Με τους στάνταρ προβολείς LED και τα «στιβαρά» προστατευτικά τμήματα στο κάτω μέρους του αμαξώματος, η παρουσία του pick-up είναι επιβλητική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γκάμα του Ranger Stormtrak περιλαμβάνει επίσης τους εξωτερικούς χρωματισμούς «Frozen White» και «Blue Lightning». Στη δυναμική παρουσία της έκδοσης συνεισφέρουν και τα αποκλειστικά αυτοκόλλητα στο καπό και τα πλαϊνά του αμαξώματος, τα μεγάλα τρισδιάστατα λογότυπα, ένας μαύρος πίσω προφυλακτήρας και η σπορ μπάρα πίσω από την καμπίνα.

 

Ηλεκτρικό κάλυμμα καρότσας

Πολύ όμορφη η καμπίνα και πλούσια εξοπλισμένη.

Επιπλέον, ένα κάλυμμα για το πάτωμα της καρότσας, ένα διαχωριστικό τμήμα στο χώρο φόρτωσης και το «Power Roller Shutter», αυξάνουν την άνεση και την πρακτικότητα για τη μεταφορά φορτίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ranger Stormtrak έχει ωφέλιμο φορτίο 1 τόνου και μέγιστο βάρος ρυμούλκησης 3.500 κιλών.Το No1 pick-up της Ευρώπης με μερίδιο 34,9%

Στην καμπίνα ξεχωρίζουν τα ειδικής σχεδίασης καθίσματα από μαλακό δέρμα, διακοσμημένα με κεντητά λογότυπα Stormtrak και μαξιλάρια από τεχνικό ύφασμα. Επίσης, οι επιφάνειες του εσωτερικού υιοθετούν την απόχρωση «Tinted Graphite» με κόκκινη ραφή.

Το «Roller Shutter» διατίθεται στάνταρ, αυξάνοντας τα επίπεδα άνεσης και πρακτικότητας. Οι χρήστες μπορούν να ανοίγουν και να κλείνουν το κάλυμμα της καρότσας μέσω του τηλεχειριστηρίου στο κλειδί ή από τους διακόπτες που βρίσκονται στην καρότσα ή μέσα στη καμπίνα στο ταμπλό.

Για λόγους ασφαλείας, ειδικοί αισθητήρες εμποδίζουν την παγίδευση των δακτύλων ή τη ζημιά του φορτίου.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από 49.139 ευρώ η τιμή της ηλεκτρικής Mustang Mach-E στην Ελλάδα

H Ford Mustang Mach-E πουλάει σαν «ζεστό ψωμάκι»

Σε πόση ώρα φορτίζει από οικιακή πρίζα το plug-in υβριδικό Ford Kuga;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης