Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Είναι ένα από τα κορυφαία αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους δρόμους. Ένα υψηλής αισθητικής τετράτροχο με διάχυτη πολυτέλεια, πλούσιο διάκοσμο και προηγμένες τεχνολογίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανανεωμένη εκδοχή της Bentayga PHEV αναμένεται να γίνει best seller στην γκάμα του μοντέλου, με την Bentley να προσθέτει στο premium SUV οτιδήποτε επιζητούν οι πελάτες.

Τροφοδοτείται από έναν εξακύλινδρο 3.0 λίτρων κινητήρα κι ένα ηλεκτρικό μοτέρ, με τη συνδυαστική απόδοση να φθάνει τους 449 ίππους και τα 700 Nm ροπής.

Η μπαταρία χωρητικότητας 17,6 kWh φορτίζει σε περίπου 2,5 ώρες με ισχύ 7,2 kW και χαρίζει ηλεκτρική αυτονομία 38 χιλιομέτρων σύμφωνα με τον κύκλο WLTP. Όσο για τις επιδόσεις του οχήματος, είναι εξαιρετικές. Τα 0-100 επιτυγχάνονται σε 5,2 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 250 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από αισθητικής πλευράς, ξεχωρίζει η νέα μεγαλύτερη μάσκα, το κομψό πίσω τμήμα με τα νέας σχεδίασης φώτα και οι ζάντες.

Στο εσωτερικό τοποθετήθηκαν καινούρια καθίσματα, οθόνη υψηλής ευκρίνειας 10,9 ιντσών, ψηφιακός πίνακας οργάνων και ένα tablet για τους πίσω επιβάτες προκειμένου να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του συστήματος ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου.

Εκτός από τις γνωστές τεχνολογίες υποβοήθησης, η Bentley πρόσθεσε και το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης «Hybrid Efficiency Navigation», το οποίο βοηθά τον οδηγό να κινηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο με ηλεκτρική ενέργεια μέσα στην πόλη. Σύμφωνα με τη βρετανική φίρμα, η πλειοψηφία των ιδιοκτητών χρησιμοποιεί καθημερινά το ηλεκτρικό πρόγραμμα της Bentayga PHEV.

Ο χρόνος έναρξης των παραγγελιών και οι τιμές του εντυπωσιακού επαναφορτιζόμενου SUV θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Φορτίζει σε περίπου 2,5 ώρες

Κομψό, στιλάτο, επιβλητικό. Ένα πραγματικά υψηλού επιπέδου SUV

Ακόμη καλύτερες επενδύσεις και high-tech ψηφιακές οθόνες στο εσωτερικό

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης