Λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη, διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες της νέας Mercedes-Maybach G650 Landaulet, του υπερπολυτελούς SUV με τις εξαιρετικές εκτός δρόμου δυνατότητες.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο φέρει τα σήματα τόσο της Mercedes όσο και της Maybach, με την ονομασία Landaulet να τονίζει την κομψότητα και τα αποκλειστικά στοιχεία. Η G650 βασίζεται στην G500 4×4², φέρει υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή, φώτα full LED, θόλους τροχών από ανθρακονήματα, επιπλέον σκαλοπάτια, αναβαθμισμένους άξονες και σύστημα πέδησης.

Το εσωτερικό είναι εκπληκτικό, με το σαλόνι να είναι επενδυμένο με δέρμα υψηλής ποιότητας, περιλαμβάνοντας οτιδήποτε επιζητούν οδηγός και επιβάτες. Χάρη στο επιμηκυμένο μεταξόνιο οι χώροι στα πίσω καθίσματα είναι εξαιρετικά άνετοι, διαθέτοντας ακόμα και οθόνες τύπου tablet που συνδέονται με το σύστημα πολυμέσων. Επιπλέον, το πίσω τμήμα διαχωρίζεται από το μπροστά με γυαλί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από το μυώδες καπό βρίσκεται ο θηριώδης V12 6.0 twin-turbo κινητήρας απόδοσης 630 ίππων και 1.000 Nm ροπής. Συνολικά θα κατασκευαστούν μόλις 99 μονάδες της G650 Landaulet, με την τιμή να ξεπερνά τα 300.000 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες για το νέο μοντέλο της γερμανικής φίρμας αναμένεται να δοθούν τις επόμενες μέρες.





Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης