Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Την crossover εκδοχή του best seller μοντέλου της γκάμας της, ένα πρακτικό, άνετο και πλούσια εξοπλισμένο όχημα το οποίο μπορεί να κινηθεί σε όλες τις επιφάνειες χάρη στο σύστημα τετρακίνησης παρουσίασε η Volkswagen.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Golf Alltrack έχει αυξημένο ύψος, μεγαλύτερο μήκος, προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος, ράγες οροφής και νέες ζάντες. Βασίζεται στην έκδοση Variant έχοντας χαρακτηριστικά station, γεγονός που του επιτρέπει να μεταφέρει χωρίς πρόβλημα πέντε άτομα. Όσο για το πορτμπαγκάζ, εντυπωσιάζει με τη χωρητικότητα των 611 λίτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, προσφέρεται με τον δίλιτρο diesel κινητήρα των 200 ίππων και 400 Nm ροπής, ο οποίος διακρίνεται για τις υψηλές επιδόσεις και τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης 4Motion.

Το εσωτερικό του προέρχεται αυτούσιο από το πεντάθυρο Golf, με τη VW να προσθέτει στον εξοπλισμό του Alltrack όλα τα συστήματα άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, ατμοσφαιρικό φωτισμό 30 αποχρώσεων, φώτα full LED, ψηφιακές οθόνες και υπηρεσίες συνδεσιμότητας.

Η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι το Golf Alltrack 2.0 TDI είναι ήδη διαθέσιμο προς παραγγελία στην τοπική αγορά, με την τιμή να ορίζεται στα 39.337,64 ευρώ. Στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, θα έρθει το επόμενο διάστημα.  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης