Του Λουκά Παπαλάμπρου

Πολυτέλεια, εξατομίκευση και μοναδικότητα. Αυτά ακριβώς επιζητούν οι βαθύπλουτοι Σαουδάραβες, Ρώσοι και λοιποί πανίσχυροι οικονομικά κύριοι από Ευρώπη και ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κορυφαίοι κατασκευαστές πολυτελών οχημάτων και εξωτικών supercar προσφέρουν εκπληκτικά τετράτροχα δημιουργήματα. Ωστόσο, τα κλειδιά τους είναι πολύ απλά. Ο πρώην δημοσιογράφος Jalmari Mattila είχε τη φαεινή ιδέα να δημιουργήσει μία πρωτοποριακή εταιρεία προκειμένου να προσφέρει σε αυτούς τους πελάτες κάτι ξεχωριστό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Aiwan Key, λοιπόν, κατασκευάζει κλειδιά που διακρίνονται για τη σπανιότητα και την αποκλειστικότητα. Τα αξεσουάρ αυτά είναι κατασκευασμένα στο χέρι από εξειδικευμένους τεχνίτες και αποτελούνται από διαμάντια, χρυσό κι άλλα πολύτιμα πετράδια. Προσφέρονται σε τρεις εκδόσεις (Quantum, Serenity και Phantom), με την τιμή τους να ξεκινά από τα 49.000 ευρώ και να φθάνει το απίστευτο ποσό των 500.000 ευρώ.

Το κλειδί Phantom είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης και, όπως τα άλλα δύο, το σχέδιό του μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη. Το συγκεκριμένο φέρει βάση από χρυσό 18 καρατίων και διαμάντια 34,5 καρατίων περιμετρικά.

Τα πολύτιμα κλειδιά – κοσμήματα της Aiwan αρχικά είναι συμβατά με τα αυτοκίνητα των Bugatti, Bentley, Aston Martin, Maserati, Lamborghini, Ferrari, McLaren, Maybach, Rolls-Royce, Porsche και Mercedes-Benz.

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης