Στη φετινή έκθεση της Γενεύης παρήλασαν εκατοντάδες αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών, πρωτότυπα αλλά και εναλλακτικά οχήματα, όπως το Mercedes Garia Golf.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκινητάκι του γκολφ έχει κατασκευαστεί από τη δανέζικη εταιρεία Garia σε συνεργασία με τη φημισμένη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυτελή και εξειδικευμένα οχήματα του είδους, διαθέτοντας φώτα LED, οροφή από ανθρακονήματα, διαχύτη, σπόιλερ και παρμπρίζ.

Το μήκος του είναι στα 2,3 μέτρα, πατά σε ζάντες 14 ιντσών, εξοπλίζεται με δισκόφρενα και ανάρτηση με διπλά ψαλίδια. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται δύο θήκες για τους σάκους των μπαστουνιών και μίνι ψυγείο. Το ενιαίο κάθισμα είναι επενδυμένο με δέρμα υψηλής ποιότητας, το ταμπλό καλύπτεται από αφρώδη υλικά και ξύλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, δεν λείπει η οθόνη αφής 10,1 ιντσών μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να ελέγξει τον ηλεκτροκινητήρα του οχήματος, να τσεκάρει τις καιρικές συνθήκες, τις διαδρομές σε κάθε γήπεδο του γκολφ ή να παρακολουθήσει το σκορ.

Το εντυπωσιακό αυτό όχημα της Garia με την υπογραφή της Mercedes, τροφοδοτείται από ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 14 ίππων και έχει αυτονομία 80 χιλιομέτρων. Απευθύνεται σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες που διαθέτουν γήπεδα του γκολφ και κοστίζει 60.000 ευρώ.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης