Η γαλλική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου της γκάμας της, το οποίο ανήκει στα ελαφρά επαγγελματικά pick-up.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Landtrek θα είναι διαθέσιμο ως μονοκάμπινο και ως διπλοκάμπινο, με κίνηση στους εμπρός τροχούς ή ως 4Χ4. Το ωφέλιμο φορτίο ανέρχεται στον 1,2 τόνο και η δυνατότητα ρυμούλκησης φθάνει τους 3 τόνους. Στην καρότσα του μπορούν να τοποθετηθούν έως τρεις ευρωπαλέτες, καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις των επαγγελματιών.

Επίσης η Peugeot θα προσφέρει πλήθος επιλογών εξατομίκευσης έτσι ώστε ο πελάτης να μπορεί να το διαμορφώσει σύμφωνα με τις επιθυμίες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καμπίνα θυμίζει τα νεότερα SUV της μάρκας, περιλαμβάνοντας μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο της κονσόλας, αεροπορικού τύπου διακόπτες, σπορτίφ τιμόνι και άνετα καθίσματα. Φυσικά δεν λείπουν τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Τροφοδοτείται από έναν diesel κινητήρα 1,9 λίτρου με 150 ίππους και έναν βενζίνης 2,4 λίτρων απόδοσης 210 ίππων, που συνδυάζονται είτε με μηχανικό είτε με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Το όχημα προορίζεται για τις αγορές της Λατινικής Αμερικής και ορισμένες της Αφρικής. Για την Ευρώπη δεν υπάρχει καμία ενημέρωση μέχρι στιγμής.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος     

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης