Επιμέλεια:Αλέξης Σφαέλος

Στην δέκατη επετειακή εκδήλωση του κορυφαίου ίσως multi-sport event της χώρας που διοργανώθηκε στις Σπέτσες και συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων από την Ελλάδα και το εξωτερικό μετείχε η Kosmocar-Volkswagen ως ο Official Mobility Partner. Μικροί και μεγάλοι φίλοι του «ευ αγωνίζεσθαι» βρέθηκαν στο γραφικό νησί του Αργοσαρωνικού ώστε να λάβουν μέρος στο Spetses Mini Marathon 2021 που περιείχε αγώνες κολύμβησης και δρόμου διαφόρων αποστάσεων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο χώρος που «στήθηκε» το αρχηγείο της εκδήλωσης ήταν η πλατεία Ποσειδωνίου, όπου εκεί κυριαρχούσαν τα ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά μοντέλα της Volkswagen ID.3 και ID.4 το οποίο έχει πάρει και τον τίτλο Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2021.

Όπως είναι γνωστό στο νησί των Σπετσών κυκλοφορούν μόνο ποδήλατα και μηχανάκια και για αυτό τον λόγο ένας στόλος από ηλεκτρικά ποδήλατα ήταν διαθέσιμος για κάθε ενδιαφερόμενο να κάνει μια βόλτα στους όμορφους και γραφικούς δρόμους του νησιού. Η παρουσία των e-Bike της Kosmoride με του ειδικούς συμβούλους της για να συμβουλέψουν την καταλληλότητα για κάθε σωματότυπο και lifestyle, εξηγούσαν στους ενδιαφερόμενους το e-Bike που τους ταιριάζει.

Δυναμικό «παρών» στο Spetses Mini Marathon 2021 έδωσε και η Volkswagen Running Team, στην οποία συμμετείχαν καταξιωμένοι αθλητές. Στόχος, ήταν κάτι περισσότερο από το μότο της εκδήλωσης, «νίκη είναι η συμμετοχή», κάτι πουεπετεύχθη και με το παραπάνω, με τη Volkswagen Running Team να διακρίνεται ανάμεσα στις ομάδες που έλαβαν μέρος και να ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης