Κατάλληλο για όλες τις δραστηριότητες, με μακρύ η κοντό μεταξόνιο, επταθέσια ή πενταθέσια διάταξη, έξυπνες λύσεις στο εσωτερικό και πολυάριθμα συστήματα υποστήριξης του οδηγού από τη βασική έκδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Combo Life είναι το ιδανικό όχημα για όσους αναζητούν ένα πρακτικό, ευρύχωρο και ικανό van σε χαμηλή τιμή. Προσφέρεται σε κοντή (4.4 μ.) ή XL έκδοση (4,75 μ.), με το χώρο αποσκευών του πενταθέσιο αμαξώματος να ανέρχεται στα 597 λίτρα και του επταθέσιου στα 850 λτ.

Χάρη στην ευελιξία της καμπίνας και την έξυπνη αναδίπλωση των καθισμάτων, μπορεί να μεταφέρει έως και σανίδες του σερφ. Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ του στάνταρ πάγκου με διαιρούμενα 60/40 πίσω καθίσματα ή των τριών ατομικών καθισμάτων. Και στις δύο περιπτώσεις, το κάθε κάθισμα έχει τη δική του βάση παιδικού καθίσματος Isofix στάνταρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ανοιγόμενο παράθυρο στην πίσω πόρτα και η πανοραμική οροφή προσφέρονται στον εξοπλισμό της έκδοσης Combo Life INNOVATION. Ο σταθερός ή αφαιρούμενος κοτσαδόρος είναι στα έξτρα, με την καμπίνα να διαθέτει πολλούς και χρήσιμους αποθηκευτικούς χώρους στην κεντρική κονσόλα, στις θήκες των θυρών, στα ντουλαπάκια του ταμπλό και στο πάνω ράφι.

Επίσης, φέρει έγχρωμη οθόνης αφής έως και 8 ιντσών, θύρες USB μπροστά και πίσω για τη φόρτιση tablets και smartphones, καθώς και ηλεκτρική πρίζα 230V στην περιοχή των ποδιών μπροστά για τη σύνδεση laptop.

Αυτό που εντυπωσιάζει, είναι φυσικά η τιμή του. Με λιγότερα από 20.000 ευρώ, προσφέρει πλειάδα τεχνολογιών, όπως σύστημα αναγνώρισης σύγκρουσης (Forward Collision Alert) με ανίχνευση πεζού και αυτόματο φρενάρισμα (Automatic Emergency Braking), σύστημα αναγνώρισης παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας (Lane Keep Assist), σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα (Hill Start Assist), προσαρμογή ταχύτητας (Intelligent Speed Adaptation), σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού (Driver Drowsiness System) και αναγνώρισης σημάτων ταχύτητας (Speed Sign Recognition).

Οι πιο πλούσιες εκδόσεις εξοπλίζονται με κάμερα οπισθοπορείας (Rear View Camera), Head up display, ηλεκτρονικό σύστημα IntelliGrip και άλλα. Για την κίνηση φροντίζουν οι γνωστοί κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου του ομίλου PSA, προδιαγραφών Euro 6d-TEMP. Τα μοτέρ συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο ή το αυτόματο 8 σχέσεων Quickshift.

Να τονίσουμε ότι, η τιμή των 19.995 ευρώ αφορά στη γερμανική αγορά. Στην Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, αναμένεται στις αρχές του 2019.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης