Τα τελευταία χρόνια είναι το πιο καλοπουλημένο μοντέλο στην κατηγορία του. Έχει αναδειχθεί best seller στην Ευρώπη από το 2015 έως το 2018, ενώ πέρυσι ήταν το Νο1 σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, το Mitsubishi Outlander PHEV έχει αποσπάσει δεκάδες διεθνείς διακρίσεις χάρη στην απόδοση του υβριδικού συνόλου, τον συνδυασμό περιβαλλοντικών επιδόσεων και προσιτής τιμής, τις τεχνολογίες, την πρακτικότητα της καμπίνας και την ποιότητα κύλισης. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι έφθασε τις 200.000 πωλήσεις παγκοσμίως.

Η ναυαρχίδα της ιαπωνικής μάρκας διατίθεται σε 50 χώρες. Χρησιμοποιεί ένα προηγμένο επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα, το οποίο διακρίνεται για την υψηλή ροπή και την ομαλή λειτουργία. Επίσης, εξοπλίζεται με σύστημα τετρακίνησης «Super All-Wheel Control (S-AWC)» και φέρει στάνταρ το «DC Fast Charging», φορτίζοντας την μπαταρία σε ποσοστό 80% σε μόλις 25 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μέση κατανάλωση είναι μόλις στα 2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα σύμφωνα με το αυστηρότερο πρότυπο WLTP και οι εκπομπές ρύπων στα 46 γρ./χλμ. Μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για 45 χιλιόμετρα και με ταχύτητα έως 135 χλμ./ώρα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης