Πιστό στην παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, το τμήμα υψηλών επιδόσεων της γερμανικής φίρμας παρουσίασε κατά τη διάρκεια του Miami International Boat Show ένα νέο υπέρ-σκάφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ταχύπλοο έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με τη Cigarette Racing και ονομάζεται Tirranna AMG Edition. Έχει μήκος 18 μέτρα και τροφοδοτείται από έξι V8 κινητήρες της Mercury συνολικής απόδοσης 2.700 ίππων.

Η εκπληκτική αυτή κατασκευή μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα άνω των 80 κόμβων στη θάλασσα, δηλαδή να ξεπεράσει τα 129 χλμ./ώρα. Φυσικά, εξοπλίζεται με τα πιο προηγμένα συστήματα πλοήγησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι προδιαγραφές του σκάφους είναι εντυπωσιακές, με τις επιφάνειες του σαλονιού να καλύπτονται από υψηλής ποιότητας δέρμα και υλικά αντοχής. Μπορεί να μεταφέρει μέχρι 26 άτομα, περιλαμβάνοντας καμπίνα με κρεβάτι king size, μπάνιο, κουζίνα, ντουλάπα, ψυγείο και καναπέ.

Με αφορμή το Tirranna AMG Edition, η Mercedes-AMG δημιούργησε μία ειδική έκδοση της G-Class AMG 63 η οποία φέρει τα ίδια ακριβώς χρώματα με το ταχύπλοο, πατάει σε ζάντες 22 ιντσών και τροφοδοτείται από τον V8 twin turbo κινητήρα των 577 ίππων.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης