Τα δύο πρώτα σκίτσα του ολοκαίνουργιου μοντέλου της γκάμας της, το οποίο θα αποκαλυφθεί μέσα στο καλοκαίρι και ανήκει στην κατηγορία των compact SUV, έδωσε στη δημοσιότητα η κορεατική φίρμα.

Όπως ανακοίνωσε η KIA, το αυτοκίνητο θα είναι παγκόσμιο, δηλαδή θα λανσαριστεί με τις ίδιες προδιαγραφές σε όλες τις χώρες του κόσμου. Ο σχεδιασμός του έχει εμπνευστεί από το πρωτότυπο SP Signature, με την εταιρεία να κάνει λόγο για ένα ξεχωριστό αισθητικά όχημα με εκλεπτυσμένο στυλ, υψηλά επίπεδα πρακτικότητας και εντυπωσιακή ποιότητα κατασκευής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δημιουργήσαμε ένα αυτοκίνητο που κάνει τη διαφορά σε όλους τους τομείς. Ένα αυτοκίνητο για την πόλη, για τις εξορμήσεις και τα ταξίδια. Η σπορ εικόνα του συνοδεύεται από ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και τεχνολογίες που επιζητούν οι σύγχρονοι αγοραστές. Το νέο SUV μας είναι ξεχωριστό» δήλωσε ο επικεφαλής σχεδιασμού της KIA, Byung Chul Juh.

Η εμπορική πορεία του μοντέλου θα ξεκινήσει από την Κορέα το δεύτερο εξάμηνο του έτους και στη συνέχεια θα έρθει στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εδώ όλα τα μοντέλα της KIA στην Ελλάδα

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης