Τη δυνατότητα να αποκτήσουν το αυτοκίνητο που επιθυμούν και να το εξατομικεύσουν σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους, δίνει η Opel στους υποψήφιους αγοραστές του νέου Insignia.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσω του προγράμματος Opel Exclusive, το οποίο αφορά τόσο τα Insignia Grand Sport και Sports Tourer, όσο και το Country Tourer που αναμένεται στην αγορά το φθινόπωρο, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν όποια απόχρωση επιθυμούν για το εξωτερικό αμάξωμα, το σχέδιο των ζαντών, τις επενδύσεις και τα χρώματα στην καμπίνα.

Αρχικά θα διατίθενται 15 αποχρώσεις πλέον της αρχικής γκάμας και σύντομα η εταιρεία θα προσφέρει απεριόριστο αριθμό επιλογών. Ένα αγαπημένο κραγιόν, μία σκιά ματιών ή η εικόνα του μπλε σκούρου ουρανού μπορεί στο μέλλον να αποτελέσουν δείγμα της προσωπικής απόχρωσης των πελατών. Από απλά χρώματα μέχρι κλασικά μεταλλικά, έντονα περλέ και ιριδίζουσες αποχρώσεις, τα πάντα είναι εφικτά. Όλα εξαρτώνται από τη σύνθεση της βαφής. Και προσθέτοντας χρώμα στο συνήθως διάφανο βερνίκι, οι κόκκινες σκιές για παράδειγμα, εμπλουτίζονται αποκτώντας περισσότερο βάθος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Black Pack προσφέρει στο μοντέλο Exclusive έξτρα σπορ πινελιά, χάρη στα χρωμιωμένα εξαρτήματα και το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα. Επίσης, υπάρχει πλειάδα σχεδίων για τις ζάντες, τις δερμάτινες επενδύσεις και τα διακοσμητικά στοιχεία.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Exclusive, οι πελάτες μπορούν να δημιουργούν ένα όχημα σε εξαιρετικά υψηλή ανάλυση στην ψηφιακή έκθεση 4K. Με τον τρόπο αυτό, παίρνουν μία γεύση από το δικό τους μοναδικό αυτοκίνητο θαρρείς και είναι ακριβώς μπροστά τους. Τέλος, οι κάτοχοι smartphone έχουν τη δυνατότητα να εξατομικεύσουν μόνοι το αυτοκίνητο, κατεβάζοντας απλά την αντίστοιχη εφαρμογή (download μέσω Apple iTunes και Google Play).

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης