Η νέα γενιά του supermini της γερμανικής φίρμας είναι διαθέσιμη στη χώρα μας, με τις τιμές να ξεκινούν από 13.580 ευρώ. Πρόκειται για ένα από τα πιο ολοκληρωμένα μικρά αυτοκίνητα, με ελκυστικό σχεδιασμό, αποδοτικούς κινητήρες, εξαιρετική οδική συμπεριφορά, ψηφιακές υπηρεσίες και πλούσιο εξοπλισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που κάνει τη διαφορά στο καινούργιο Corsa είναι οι επιλογές εξατομίκευσης. Η Opel προσφέρει από ειδικές δίχρωμες ζάντες αλουμινίου BiColor έως κιτ αναβάθμισης GS Line και πλήρη γκάμα αξεσουάρ, απογειώνοντας το στυλ και τα επίπεδα πρακτικότητας. 

Τα γυαλιστερά μαύρα μαρσπιέ, οι ποδιές, οι ασπρόμαυρες λωρίδες στο καπό και στην οροφή, καθώς και το σετ αυτοκόλλητων χαρίζουν στο Corsa μία σπορ εμφάνιση. Τα χρωματιστά ένθετα στο ταμπλό και στον μοχλό ταχυτήτων προσδίδουν μία φρεσκάδα, ενώ οι ποτηροθήκες στα πίσω καθίσματα και οι λύσεις FlexConnect κάνουν τις μετακινήσεις πιο εύκολες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να προσθέσουν στον εξοπλισμό του supermini άγκιστρα για τα ψώνια, κρεμάστρες ρούχων, βάσεις για tablet και αναδιπλούμενα τραπεζάκια.

Στη Γερμανία, τα ένθετα ταμπλό οργάνων κοστίζουν 148.75€, τα καλύμματα εσωτερικού καθρέπτη σε τρεις αποχρώσεις 65€, τα άγκιστρα 30.82€, οι κρεμάστρες ρούχων 65.99€, οι βάσεις για tablet 49.98€ και τα τραπεζάκια 76.98€.

Δείτε εδώ τις εκδόσεις και τις τιμές του νέου Corsa

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης