Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Το ήδη ανθεκτικό και σκληροτράχηλο Toyota RAV4 εξοπλίζεται με το Offroad Package II (αρχικά για την εγχώρια αγορά) και δείχνει πως μπορεί να πάει και στα πιο δύσκολα μέρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το συγκεκριμένο «πακέτο» το επιβλητικό SUV αποκτά πιο αγριεμένη και περιπετειώδη εμφάνιση με επιπλέον μαύρα προστατευτικά, ενώ προσφέρει ακόμη και την επιλογή της διχρωμίας. Οι τροχοί είναι 18 ιντσών με μαύρο ματ φινίρισμα και ελαστικά all terrain 225/60 ενώ η μεγαλύτερη αλλαγή είναι η κατά 10 χλστ. μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι κόκκινες λεπτομέρειες και ραφές, την ώρα που τα καθίσματα έχουν διάτρητη επένδυση. Το νέο αυτό Offroad Package II θα είναι αρχικά διαθέσιμο για την αγορά της Ιαπωνίας όπου το RAV4 έρχεται με δύο κινητήρες. Έναν ατμοσφαιρικό 2λιτρο απόδοσης 171 ίππων και 207 Nm ροπής και έναν υβριδικό 2.500κ.εκ.

Στο τεχνολογικό κομμάτι και ανεξάρτητα από το συγκεκριμένο off road πακέτο, η Toyota προχώρησε στην αναβάθμιση της σουίτας συστημάτων του μοντέλου ενώ πλέον οι εκδόσεις με την οθόνη infotainment 10.5 ιντσών διαθέτουν και σύστημα Wi-Fi hotspot.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Toyota δείχνει πως πρέπει να είναι ένα πραγματικό SUV όχημα. Να λατρεύει τη λάσπη, να περνάει από εκεί που δεν υπάρχει δρόμος και φυσικά να μπορεί να μπει σε νερά. Θα θέλατε και άλλα SUV της αγοράς να είναι τόσο περιπετειώδη;
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης