Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η νέα γενιά του best seller μοντέλου της Nissan, το κορυφαίο crossover/SUV που κατέρριψε όλα τα ρεκόρ πωλήσεων στη Γηραιά Ήπειρο, έχει πάρει θέση στις εκθέσεις των περισσότερων επίσημων αντιπροσώπων ανά την επικράτεια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν πλέον τη δυνατότητα να δουν από κοντά, να περιεργαστούν και να ενημερωθούν για το καινούριο Qashqai, το οποίο προσφέρεται σε έξι εξοπλιστικές εκδόσεις και με τιμές από 24.990 ευρώ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δικίνητο και τετρακίνητο

Αυτό το μοντέλο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση των Ευρωπαίων οδηγών. Διακρίνεται για τη δυναμική εμφάνιση, το ριζικά αναβαθμισμένο αμάξωμα, το σύγχρονο και άνετο εσωτερικό με τις ψηφιακές οθόνες, τα αποτελεσματικά κινητήρια σύνολα, την υψηλή ποιότητα και την οδηγική απόλαυση.

Χάρη στην πλατφόρμα Alliance CMF-C, ενός προτύπου προηγμένης μηχανικής, καινοτομίας και προηγμένης Από 24.990 ευρώ με πλούσιο εξοπλισμότεχνολογίας, το νέο Qashqai ανεβάζει και πάλι ψηλά τον πήχη στην κατηγορία των crossovers, προσφέροντας έναν ασυμβίβαστο συνδυασμό δυναμικών επιδόσεων και  εκλεπτυσμένης κύλισης.

Υποστηρίζοντας τον στόχο της Nissan να επιτύχει 50% «εξηλεκτρισμένες» πωλήσεις στην Ευρώπη έως το 2024, το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο με τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T εξοπλισμένο με υβριδική τεχνολογία, αλλά και με το e-POWER, το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης, που αντλεί τεχνολογίες από το ηλεκτρικό LEAF.

Τα μοτέρ συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή το αυτόματο Xtronic CVT. Η κίνηση, ανάλογα την έκδοση περνά στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το νέο Nissan Qashqai έφτασε στην Ελλάδα με τιμές από 24.990 ευρώ

Δείτε αναλυτικά τον εξοπλισμό του νέου Nissan Qashqai

Χιλιάδες οι παραγγελίες για το Nissan Qashqai

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης