Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του δημοφιλούς compact crossover της ιαπωνικής φίρμας. Το καινούργιο Juke εθεάθη καμουφλαρισμένο στον δημόσιο δρόμο, στο πλαίσιο των δοκιμών εξέλιξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα ανάπτυξης του αυτοκινήτου οδεύει προς το τέλος του, με τους μηχανικούς της Nissan να πραγματοποιούν τις τελικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση και στα μηχανικά μέρη. Το Juke είναι σχεδόν έτοιμο να παρουσιαστεί και, όπως όλα δείχνουν, αυτό θα συμβεί στις αρχές του φθινοπώρου.

Παρά το βαρύ καμουφλάζ, διακρίνεται ξεκάθαρα η σιλουέτα του αμαξώματος. Το νέο Juke ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία του τωρινού μοντέλου, έχοντας όμως ακόμη πιο δυναμικές γραμμές και νεανικά χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καμπίνα, λογικά, θα είναι ριζικά αναβαθμισμένη, με βελτιωμένη ποιότητα κατασκευής, πιο εξατομικευμένα στοιχεία και φυσικά πρωτοποριακές τεχνολογίες, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής.

Παρότι δεν επιβεβαιώνεται, πιθανότατα πατάει στην ίδια πλατφόρμα με το Renault Clio, γεγονός που θα ωφελήσει σημαντικά την οδική συμπεριφορά. Όσο για τους κινητήρες, η γκάμα αναμένεται να απαρτίζεται από έναν τρικύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα, έναν diesel και ένα plug-in hybrid σύνολο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης