Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Στα τέλη της χρονιάς θα ξεκινήσει η παραγωγή της νέας γενιάς του Mokka, με το λανσάρισμα στην αγορά να προγραμματίζεται για τις αρχές του 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Opel δεν έχει αποκαλύψει επίσημα το αυτοκίνητο, ούτε τις προδιαγραφές του, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί σύντομα. Ωστόσο μας έχει δείξει ορισμένες εικόνες από τις δοκιμές εξέλιξης με πλήρως καμουφλαρισμένο αμάξωμα και έχει ανακοινώσει ότι το μοντέλο βασίζεται στη «multi-energy» πλατφόρμα CMP (Common Modular Platform), είναι ελαφρύτερο κατά 120 κιλά σε σχέση με τον προκάτοχό του και θα προσφέρεται τόσο με κινητήρες εσωτερικής καύσης όσο και ως ηλεκτρικό.

Πρόσφατα η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο όπου βλέπουμε τη νέα γραμματοσειρά του ονόματος Mokka.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γράμμα «Χ» απουσιάζει, υπονοώντας προφανώς ότι πλέον δεν υπάρχει τετρακίνηση, ενώ τα γράμματα έχουν πιο ρευστές γραμμές και καλύπτουν μεγαλύτερη επιφάνεια.

Το όνομα είναι τοποθετημένο στο κέντρο της πίσω πόρτας, με τα έντονα και ζωντανά γράμματα να εκφράζουν αυτοπεποίθηση και να τονίζουν το πλάτος του οχήματος, καθώς και τη φιλοσοφία της Opel, σύμφωνα με την οποία τα βασικά στοιχεία βρίσκονται στο κέντρο του οριζόντιου και κάθετου άξονα, όπως αναφέρει ο αντιπρόεδρος του τμήματος σχεδιασμού της μάρκας, Mark Adams.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης