Το θρυλικό Wrangler, ένα από τα πιο macho και περιπετειώδη τετράτροχα της παγκόσμιας αυτοκίνησης, συνεχίζει τη μακρά ιστορία του, με τη νέα γενιά να βρίσκεται προ το πυλών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρότι χαρακτηρίζεται ως καινούργιο, το Jeep Wrangler βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον προκάτοχό του, έχοντας την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία. Όπως φαίνεται από τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, το νέο μοντέλο διαθέτει μεγαλύτερη μάσκα και ελαφρώς ανασχεδιασμένη μάσκα, με το υπόλοιπο αμάξωμα να παραμένει ως έχει.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, το μεταξόνιο έχει αυξηθεί, γεγονός που ωφελεί τους διαθέσιμους χώρους. Οι αισθητικές αλλαγές στο εσωτερικό είναι περιορισμένες, με τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί να είναι ανώτερης ποιότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  

Αν και δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με τους κινητήρες, είναι βέβαιο πως θα δούμε μικρότερα σε χωρητικότητα σύνολα βενζίνης και turbo. Η κατασκευή του νέου Wrangler θα γίνει στο εργοστάσιο του ομίλου FCA στο Οχάιο των ΗΠΑ, με το λανσάρισμα στην αγορά να έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του 2017.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης