Στις εκθέσεις της Jeep αναμένεται τις επόμενες μέρες το νέο compact SUV της αμερικανικής μάρκας, καθώς τα πρώτα αυτοκίνητα βρίσκονται ήδη επί ελληνικού εδάφους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δουν από το κοντά το καινούργιο Compass στις 21 Αυγούστου, οπότε και θα πάρει θέση στις αίθουσες των επίσημων αντιπροσώπων. Το αμερικανικό μοντέλο προσφέρεται σε εκδόσεις Sport, Longtitude, Limited και Trailhawk με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου χωρητικότητας από 1.400 κ.εκ. έως 2 κ.εκ.

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξοπλίζεται με δύο προηγμένα συστήματα τετρακίνησης (Jeep ActiveDrive και Jeep ActiveDriveLow), τα οποία εκτός από τα driving modes λειτουργίας για κάθε έδαφος, αποσυμπλέκουν ακαριαία τον πίσω άξονα όταν το 4Χ4 δεν είναι απαραίτητο, επιτυγχάνοντας οικονομία αλλά και απόκριση.

Στην καμπίνα μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση τέσσερις ενήλικες επιβάτες. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του όλα τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας. Ο παραδοσιακός πίνακας οργάνων έχει αντικατασταθεί από μία έγχρωμη οθόνη LED7 ιντσών, ενώ στο κέντρο της κονσόλας δεσπόζει η οθόνη αφής έως 8,4΄΄ του συστήματος πολυμέσων.

Οι τιμές, όπως και τα χρηματοδοτικά προγράμματα αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης: Jeep Compass: Ίδιο όνομα, άλλο… αυτοκίνητο και διαθέσιμο με 1.400άρη κινητήρα


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης