Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας γενιάς του δημοφιλούς SUV της κορεατικής φίρμας. Το μοντέλο θα κάνει ντεμπούτο στις 15 Σεπτεμβρίου, εντυπωσιάζοντας με την αισθητική του και τις high-tech τεχνολογίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Hyundai, το Tuscon υιοθετεί μια πιο δυναμική και σύγχρονη σχεδιαστική φιλοσοφία. Το εμπρός τμήμα είναι ιδιαίτερα τολμηρό, με την πρωτοποριακή μάσκα και τα φώτα τύπου «Parametric Hidden Lights» που θυμίζουν κόσμημα να κλέβουν την παράσταση.

Η ταυτότητα «Sensuous Sportiness» αναδεικνύει τις έντονες γραμμές του αμαξώματος και τον συναισθηματισμό, δίνοντας την αίσθηση ότι όλες οι λεπτομέρειες στο αυτοκινήτου κινούνται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ζάντες 19 ιντσών αναδεικνύουν τις σμιλευμένες επιφάνειες, ενώ πίσω κυριαρχούν τα LED φώτα με την ίδιας τεχνολογίας μπάρα η οποία διατρέχει το αμάξωμα.

Σχεδιασμένο από μια κόλλα χαρτί είναι και το εσωτερικό. Όπως βλέπουμε, στο κέντρο της κονσόλας έχει τοποθετηθεί μια μεγάλη οθόνη τύπου tablet, ενώ μπροστά από το τιμόνι βρίσκεται ένας μεγάλος ψηφιακός πίνακας.

Το ταμπλό είναι λιτό, χωρίς διακόπτες και κουμπιά. Πίσω από την κονσόλα υπάρχει επιπλέον αποθηκευτικός χώρος, όπως και ανάμεσα σε οδηγό και συνοδηγό.

Για την κίνηση θα φροντίζουν κινητήρες βενζίνης, καθώς και υβριδικά και plug-in hybrid σύνολα.
Το νέο Tuscon αναμένεται να είναι έτοιμο μέσα στο έτος και να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2021.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης