Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η γαλλική φίρμα εμπλουτίζει την γκάμα του εντυπωσιακού SUV με μία ακόμη επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση, η οποία διακρίνεται για την εξαιρετική απόδοση και την οικονομία καυσίμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την E-Tense 4×4 με τους 300 ίππους, η DS προσθέτει στη φαρέτρα του DS7 Crossback την έκδοση E-Tense 225. Η συγκεκριμένη τροφοδοτείται από τον γνωστό 1.600άρη κινητήρα βενζίνης κι ένα ηλεκτρικό μοτέρ αποδίδοντας 225 ίππους και 360 Nm ροπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κίνηση μεταφέρεται στους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων, με τη μπαταρία χωρητικότητας 13,2 Kwh να προσφέρει αυτονομία αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για 55 χιλιόμετρα και με ταχύτητα έως 135 χλμ./ώρα.

Η μπαταρία μπορεί να φορτίσει από οικιακό φορτιστή 7.4 kW σε 90 λεπτά. Οι εκπομπές ρύπων του αυτοκινήτου κυμαίνονται από 31 έως 36 γρ./χλμ. και η μέση κατανάλωση καυσίμου από 1,4 έως 1,6 λτ./100 χλμ. σύμφωνα με το αυστηρότερο πρωτόκολλο WLTP.

To DS7 Crossback E-Tense 225 εφοδιάζεται στάνταρ με την πρωτοποριακή ανάρτηση Active Scan Suspension και τις ζάντες 19 ιντσών, είναι διαθέσιμο σε έξι εξοπλιστικά επίπεδα και φέρει πλειάδα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης