Ο διάσημος βρετανός πρώην ποδοσφαιριστής, είναι ένας από τους 250 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ο οποίος αγόρασε την συλλεκτική και υπέροχη Jaguar F-Type Project 7, δίνοντας το ποσό των 140.000 λιρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για το πιο ισχυρό και γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής στην ιστορία της εταιρείας. Εξελίχθηκε από το τμήμα «Special Vehicles Operations», σασίζεται στην απλή F-Type, αλλά υιοθετεί πολλά στοιχεία από το πρωτότυπο μονοθέσιο Project 7, έχοντας ιδιαίτερα επιθετική εμφάνιση και αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Όλα σχεδόν τα τμήματα του αυτοκινήτου έχουν ανασχεδιαστεί, με τις ενεργές αναρτήσεις να είναι πιο σκληρές, τα φρένα να αποτελούνται από carbon-κεραμικούς δίσκους, το παρμπρίζ να είναι μικρότερο και το αεροδυναμικό bodykit να παράγει περισσότερη κάθετη δύναμη κατά 177% στα 299 χλμ./ώρα. Στο εσωτερικό, έχουν τοποθετηθεί αγωνιστικά μπάκετ καθίσματα με ζώνες τεσσάρων σημείων, δερμάτινες επενδύσεις υψηλής ποιότητας, διακοσμητικά από ανθρακονήματα, ενώ δεν λείπει και η πλακέτα με τον αριθμό παραγωγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο V8 5.0 λίτρων κινητήρας, αποδίδει πλέον 575 ίππους και 680 Nm ροπής, χάρη στις αναβαθμίσεις των μηχανικών του τμήματος SVO, με την κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων Quickshift. Φέρει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό, με τα 0-100 να έρχονται σε 3,9 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 300 χλμ/ώρα.

Για την ιστορία να πούμε πως, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ διαθέτει ακόμα μια Cadillac Escalade, ένα Jeep Wrangler, μια Ferrari 612 Scaglietti, ένα Audi S8, μια Porsche Turbo, μια Bentley Mulsanne, μια Aston Martin V8 Vantage και αρκετές μοτοσικλέτες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

      

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης