Ένα από τα υψηλότερα πριμ παραγωγικότητας που έχει δοθεί ποτέ από αυτοκινητοβιομηχανία σε υπαλλήλους, ανακοίνωσε η Porsche.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μάρκα από τη Στουτγάρδη αποτελεί ένα από τα κορυφαία brand του ομίλου VW, σημειώνοντας κάθε χρόνο ρεκόρ πωλήσεων και κερδοφορίας. Το 2017, παρέδωσε 246.375 αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο, εμφανίζοντας αύξηση 4% σε σχέση με το 2016.

Τα οικονομικά των Γερμανών πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, γεγονός που ωφελεί τους πάντες μέσα στην εταιρεία. Εκτός από τα ανώτερα στελέχη, μπόνους για τον ζήλο και την αφοσίωση που επιδεικνύουν θα λάβουν και οι απλοί εργαζόμενοι στα εργοστάσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, 23.000 υπάλληλοι θα δουν τον λογαριασμό τους να αυξάνεται κατά 9.656 ευρώ. Από αυτά τα χρήματα, τα 8.600 ευρώ θα δοθούν ως πρόσθετη αμοιβή και 700 ευρώ θα καταβληθούν για τη συμμετοχή στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα Porsche VarioRente.

Επίσης, άλλα 356 ευρώ θα πληρωθούν στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 70 χρόνια από την κατασκευή της θρυλικής Porsche 356. Με απλά λόγια, το μπόνους των εργαζομένων της φίρμας ξεπερνά τον βασικό ετήσιο μισθό στην Ελλάδα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης