Στη μετονομασία του ιστορικού μουσείου της στη Sant’Agata της Μπολόνια προχώρησε η διάσημη ιταλική εταιρεία, αναβαθμίζοντας παράλληλα τους περισσότερους εκθεσιακούς χώρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μουσείο ονομάζεται πλέον MUDETEC (Museo Delle Technologie), προβάλλοντας μέσω διαδραστικών οθονών όλα τα μοντέλα της μάρκας από το παλαιότερο έως το νεότερο, αποκαλύπτοντας τα μυστικά κατασκευής, την ιστορία, τις ιδέες και τις καινοτομίες.

Έχοντας ως επίκεντρο το πάθος των ανθρώπων που εργάστηκαν και εργάζονται στην εταιρεία, η Lamborghini εγκαινιάζει τη νέα έκθεση «Future Shapers since 1963», παρουσιάζοντας μοναδικά μοντέλα, όπως την Miura, την 350 GT, την Espada, την Countach και τη Diablo GT. Φυσικά, δεν λείπουν τα νεότερα τετράτροχα αριστουργήματα, όπως η Aventador SVJ, η Huracan Evo και η Urus.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία στον προσομοιωτή οδήγησης και στο «δωμάτιο εγκεφάλου 360 μοιρών» με τη συναρπαστική προβολή σχετικά με τη μάρκα, τις αξίες και το πλούσιο παρελθόν της.

Επίσης, μέσω δύο ακόμη εκθέσεων προβάλλονται εικόνες και πληροφορίες από τη διαδικασία ανάπτυξης των νέων μοντέλων, την αεροδυναμική, την τεχνική μείωσης βάρους, την κατασκευή των carbon τμημάτων και τη γραμμή παραγωγής.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2019 και θα είναι ανοικτή καθημερινά, από τις 9:30 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης