Είναι το ισχυρότερο MINI παραγωγής. Ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει την υψηλή αισθητική, με τις προηγμένες τεχνολογίες, τη συνδεσιμότητα, τη δύναμη και την κίνηση ακόμη και στο χώμα χάρη στο σύστημα τετρακίνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, αυτό που κάνει τη διαφορά στο Countryman John Cooper Works δεν είναι άλλο από τον κινητήρα. Κάτω από το τονισμένο καπό βρίσκεται ο δίλιτρος turbo βενζίνης απόδοσης 306 ίππων και 450 Nm ροπής.

Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων, τετρακίνηση ALL4 και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Πιέζοντας το κόκκινο κουμπί στην κεντρική κονσόλα, ο μπάσος ήχος του κινητήρα που ενεργοποιείται δίνει μια ιδέα για το τι θα επακολουθήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επιδόσεις του Countyman JCW είναι ισάξιες ενός αυθεντικού sportcar. Τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε μόλις 5,1 δευτερόλεπτα, ενώ η βελόνα του κοντέρ τερματίζει στα 250 χλμ./ώρα.

Χάρη στα μεγάλα φρένα με τις τετραπίστονες δαγκάνες εμπρός και τις μονοπίστονες πίσω, το αυτοκίνητο επιβραδύνει αποτελεσματικά. Τα ηλεκτρονικά συστήματα φροντίζουν για την βέλτιστη πρόσφυση, ενώ η σφιχτή ανάρτηση και το στιβαρό πλαίσιο, δίνουν τη δυνατότητα στον οδηγό να απολαύσει με ασφάλεια τη δύναμη του οχήματος.

Το MINI Countryman John Cooper Wokrs είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στην τιμή των 55.250 ευρώ.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης