Η νέα γενιά του Micra απέσπασε τις καλύτερες κριτικές χάρη στη μοντέρνα εμφάνιση, την ποιότητα κατασκευής, τους αποδοτικούς κινητήρες, το πακέτο ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, καθώς και τις υψηλές δυνατότητες εξατομίκευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, η ζήτηση για τα πακέτα εξατομίκευσης του μικρού ιαπωνικού μοντέλου έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Σύμφωνα με τα στοιχεία από το δίκτυο πωλήσεων της Nissan, 1 στους 4 νέους ιδιοκτήτες επιλέγει την ενίσχυση του εκφραστικού σχεδιασμού του μοντέλου, με επιπλέον στοιχεία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό αμάξωμα.

Από την έρευνα πελατών μεταξύ των πρώτων αγοραστών του μοντέλου, προκύπτει ότι το 60% εξ αυτών προσελκύεται από το δυναμικό και ξεχωριστό στιλ του αυτοκινήτου. Αυτός είναι και ο πρωταρχικός λόγος αγοράς για το νέο Micra.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περίπου το 22% των κατόχων επιλέγει να προσωποποιήσει το εξωτερικό αμάξωμα με ειδικά εξαρτήματα που περιλαμβάνουν ένθετα για τους προφυλακτήρες, πλαϊνά διακοσμητικά, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, διακοσμητικά καπάκια καθρεπτών και αυτοκόλλητα που τοποθετούνται στο καπό και στην οροφή. Σε ό,τι αφορά στην εξατομίκευση στο εσωτερικό, αυτή είναι ακόμα πιο δημοφιλής, με το 27% των ιδιοκτητών να επιλέγει τα σχετικά πακέτα.

Θυμίζουμε πως το Micra προσφέρεται με περισσότερους από 100 συνδυασμούς και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, επενδύσεων και διακοσμητικών.

Ανακαλύψτε το νέο Micra

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης