Ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο όχημα, το οποίο αποτελεί προπομπό των μελλοντικών αυτοκινήτων της φίρμας σε ό,τι αφορά στη σχεδιαστική φιλοσοφία και τις τεχνολογίες, παρουσίασε στο Παρίσι η Renault.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται Trezor και διακρίνεται για τον φουτουριστικό σχεδιασμό, τις ακραίες γραμμές του αμαξώματος, την εκπληκτική αεροδυναμική, το κόκκινο πανοραμικό παρμπρίζ και τους τεράστιες τροχούς 21 ιντσών εμπρός και 22 ιντσών πίσω.

Ανήκει στην κατηγορία των μεγάλων διθέσιων GT, με το ιδιαίτερα χαμηλωμένο αμάξωμα να είναι κατασκευασμένο από carbon. Εκκεντρικό είναι και το design της καμπίνας, με την κεντρική οθόνη να υιοθετεί τεχνολογία OLED με Corning Gorilla Glass, προσφέροντας ανώτερης ποιότητας εικόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ηλεκτρικό σύνολο προέρχεται από το μονοθέσιο της Renault Formula E, αποδίδοντας 350 ίππους και 380 Nm ροπής. Διαθέτει δύο συστοιχίες μπαταριών σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα.  Από τον εξοπλισμό δεν θα μπορούσε να λείπει το σύστημα αυτόνομης οδήγησης με το τιμόνι να περιλαμβάνει δύο μικρές οθόνες OLED.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης