Μετά το φημισμένο Nurburgring στη Γερμανία και το πασίγνωστο Spa-Francorchamps στο Βέλγιο, η Renault επισκέφθηκε το Bend Motorsport Park στην Αυστραλία, προκειμένου να θέσει νέο ρεκόρ πίστας στην κατηγορία των προσθιοκίνητων αυτοκινήτων παραγωγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Renault Megane R.S. Trophy-R έγραψε το εκπληκτικό 2:14.334, πλησιάζοντας τους χρόνους των αγωνιστικών οχημάτων. Πίσω από το τιμόνι του γαλλικού hot hatch ήταν ο επαγγελματίας οδηγών αγώνων, James Moffat.

Αυτό είναι το τρίτο ρεκόρ που σημειώνει το Megane R.S. Trophy-R σε circuit αγωνιστικών προδιαγραφών. Θυμίζουμε ότι το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από τον 1.8 turbo κινητήρα απόδοσης 300 ίππων και 400 Nm ροπής. Φέρει αναβαθμισμένο πλαίσιο και σύστημα διεύθυνσης, σπορ αναρτήσεις, αμορτισέρ της Ohlins, τετραδιεύθυνση 4Control, εξάτμιση τιτανίου της Akrapovic, φρένα της Brembo, μπάκετ καθίσματα και άλλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παραγωγή του θα περιοριστεί στις 500 μονάδες, με τις 12 εξ αυτών να προορίζονται για την αγορά της Αυστραλίας. Η τιμή του ορίστηκε στα 74.990 δολάρια Αυστραλίας.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης