Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η αμερικανική φίρμα επαναφέρει στο προσκήνιο το όνομα Wagoneer, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό όχημα που αποτελεί τη σύγχρονη έκφραση του premium SUV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Grand Wagoneer έκανε πρεμιέρα σε μορφή concept. H έκδοση παραγωγής αναμένεται να είναι έτοιμη την επόμενη χρονιά, έχοντας ελάχιστες διάφορες σε σχέση με το πρωτότυπο που βλέπουμε στις φωτογραφίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εντυπωσιακή μάσκα αποκαλύπτει τη νέα φωτεινή LED υπογραφή με τις φωτιζόμενες γρίλιες. Πάνω ακριβώς από τη γρίλια, στο βαμμένο με το νέο χρώμα «Arctic Ice» αμάξωμα, τα γράμματα που σχηματίζουν τη λέξη Wagoneer είναι επίσης φωτιζόμενα, ενώ το περίγραμμα των φώτων από πραγματικό ξύλο teak, η μαύρη προστατευτική ποδιά και οι τροχοί 24 ιντσών, ολοκληρώνουν την επιβλητική όψη του.

Το εσωτερικό του εκφράζει το αμερικανικό lifestyle. Είναι εξαιρετικά ευρύχωρο – μπορεί να φιλοξενήσει έως επτά επιβάτες – περιβάλλεται από μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, το ταμπλό και ο πίνακας οργάνων καλύπτονται από γυαλί όνυχα και τα υπόλοιπα μέρη από ξύλο, δέρμα, ανακυκλώσιμο υλικό μικρο-ινών και αλουμίνιο.

Οδηγός και επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά οθονών συνολικών διαστάσεων 75 ιντσών! Στον πίνακα οργάνων υπάρχει μία 12,3΄΄, στην κονσόλα δύο ακόμη οθόνες αφής 12,1 και 10,25 ιντσών αντίστοιχα, ενώ μπροστά από τον συνοδηγό έχει τοποθετηθεί μια ανεξάρτητη οθόνη 10,25΄΄. Οι επιβάτες της δεύτερης σειράς μοιράζονται μια κεντρική οθόνη 10,25 ιντσών, ενώ έχουν και από μία των 10,1΄΄ για τον κάθε ένα ξεχωριστά.

Η απόλυτη premium εμπειρία ολοκληρώνεται με την κορυφαία επιλογή σε επίπεδο ήχου. Η φημισμένη εταιρεία συστημάτων hi-end McIntosh εφοδίασε το Grand Wagoneer Concept με 23 ηχεία, τα οποία εκτός από την τέλεια ηχητική απόδοση προσφέρουν και την κλασική αισθητική της McIntosh.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης