Στην κορυφή της γκάμας της γαλλικής φίρμας τοποθετείται η νέα μπερλίνα της DS Automobiles, προβάλλοντας τον κομψό σχεδιασμό, το υπέροχο σαλόνι και τις προηγμένες τεχνολογίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το DS9 έχει μήκος 4.933 χλστ., πλάτος 1.855 χλστ., ύψος 1.468 χλστ. και μεταξόνιο, που αγγίζει τα 2.895 χλστ., προσφέροντας στους επιβάτες μοναδικά επίπεδα άνεσης. Πρόκειται για ένα sedan σε στυλ limo, με ελκυστικό σχεδιασμό και παριζιάνικη αύρα.

Θα προσφέρεται σε τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού (Bastille, Rivoli, Performance και Opéra), με τις επιφάνειες να καλύπτονται από ανώτερης ποιότητας επενδύσεις, δέρματα και υπέροχα διακοσμητικά στοιχεία. Η πολυτέλεια στην καμπίνα είναι διάχυτη, με τους Γάλλους να έχουν εξοπλίσει τη ναυαρχίδα με κάθε λογής τεχνολογία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα πίσω καθίσματα δύο επιβάτες θα νιώσουν «βασιλικά», η συνδεσιμότητα βρίσκεται στα καλύτερά της χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα πολυμέσων με τις δεκάδες λειτουργίες και εφαρμογές. Κάμερες, αισθητήρες και ραντάρ αναλαμβάνουν την ασφάλεια οδηγού και συνεπιβατών, με το DS9 να περιλαμβάνει από σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης (Drive Assist), έως ανίχνευση πεζών και δικυκλιστών το βράδυ (Night Vision), υποβοήθηση παρκαρίσματος (Park Pilot) και πολλά ακόμη.

Όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα, υπάρχουν τρεις plug-in hybrid εκδόσεις και μία βενζινοκίνητη. Τα επαναφορτιζόμενα υβριδικά ονομάζονται E-Tense και συνδυάζουν έναν 1.600άρη κινητήρα βενζίνης με ένα ή δύο ηλεκτρικά μοτέρ, αποδίδοντας από 225 έως 360 ίππους.

Το συμβατικό μοτέρ 1.6 PureTech turbo αποδίδει 225 ίππους και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

Το DS9 περιγράφεται ως ένα παγκόσμιο μοντέλο, το οποίο θα κατασκευάζεται στην Κίνα και θα ξεκινήσει να πωλείται το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης