Του Λουκά Παπαλάμπρου

Σε μία πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε η Land Rover, τοποθετώντας συρμάτινα ομοιώματα του Evoque σε διάφορα σημεία και δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέσσερα μεγάλης κλίμακας γλυπτά από σύρμα στις αποχρώσεις του χαλκού, του γαλάζιου και του κόκκινου, εκτίθενται στις περιοχές του Kensington και του Chelsea, δίνοντας μία γεύση από τη νέα γενιά του δημοφιλούς compact SUV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα εντυπωσιακά έργα τέχνης τραβούν σαν μαγνήτης τα βλέμματα των περαστικών, με το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας να λαμβάνει τα εύσημα για την εμπνευσμένη ιδέα. Τα συρμάτινα πλέγματα σε φυσικό μέγεθος αναδεικνύουν τη σιλουέτα του αυτοκινήτου, το οποίο θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 22 Νοεμβρίου.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής σχεδιασμού της Land Rover, Gerry McGovern, το νέο Evoque ενσαρκώνει τη μοντέρνα φιλοσοφία της μάρκας. Οι ειδικές κατασκευές παρουσιάζουν τη διαφορετικότητα του μοντέλου και το Λονδίνο είναι το καλύτερο μέρος στον κόσμο για να εκτεθούν.

Το Evoque είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της φίρμας, με τις πωλήσεις να ξεπερνούν τις 700.000. Η νέα γενιά διατηρεί το ίδιο design, έχοντας όμως ελαφρώς αυξημένες διαστάσεις, σπορτίφ αισθητική, πολυτελές σαλόνι στην καμπίνα και high-tech τεχνολογίες. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης