Του Λουκά Παπαλάμπρου

Εφέτος, η Bentley γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της, παρουσιάζοντας μία σειρά από συλλεκτικά μοντέλα και πραγματοποιώντας διάφορα event.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο που ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από τη Mulsanne W.O. Edition by Mulliner, ένα τετράτροχο περιορισμένης παραγωγής που αποτίνει φόρο τιμής στον Walter Owen Bentley. Η συλλεκτική limo αποτελεί τον ορισμό της πολυτέλειας, του στυλ και της κομψότητας. Από τα κόκκινα δέρματα, έως το ξύλο και τα πατάκια από μαλλί, όλα είναι χειροποίητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, μόλις 100 εκλεκτοί πελάτες θα την αποκτήσουν. Μαζί με το αυτοκίνητο, οι κάτοχοι θα λάβουν και ένα αναμνηστικό κουτί. Πρόκειται για μία χειροποίητη θήκη από καρυδιά, με σκαλισμένο το λογότυπο 1919-2019. Στο εσωτερικό, υπάρχουν τρία κλειδιά και το σήμα της μάρκας σε τύπο κοσμήματος.

Επίσης, ως αναμνηστικά θα δοθεί μία επιπλέον θήκη με ένα βιβλίο της Bentley και ένα μοντέλο σε κλίμακα 1:18 του αυθεντικού οχήματος του Walter Owen. Όλα θα συνοδεύονται από πιστοποιητικό αυθεντικότητας με την υπογραφή του επικεφαλής της εταιρείας, Adrian Hallmark και του διευθυντή σχεδιασμού, Stefan Sielaff.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης