Η όγδοη γενιά του οικογενειακού μοντέλου της κορεατικής φίρμας είναι γεγονός. Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες, ανακοινώνοντας ότι το ντεμπούτο θα γίνει στην έκθεση της Νέας Υόρκης τον Απρίλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούργιο Sonata υιοθετεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία «Sensuous Sportiness», συνδυάζοντας το στυλ με την κομψότητα, τις καμπύλες γραμμές και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες. Σε σχέση με την απερχόμενη γενιά, το αμάξωμα είναι μεγαλύτερο σε μήκος και πιο πλατύ. Αντίθετα, το ύψος έχει χαμηλώσει, το καπό είναι πιο μυώδες και η μάσκα τονισμένη, αναδεικνύοντας τις σπορ αναλογίες του αυτοκινήτου.

Η έντονη κλίση της οροφής, το πτερύγιο τύπου «καρχαρία» και το ιδιαίτερο αισθητικά πίσω τμήμα ολοκληρώνουν την εικόνα του μοντέλου. Το εσωτερικό είναι πλήρως ανασχεδιασμένο, ακολουθώντας τις premium προτάσεις της αγοράς. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλες οι επιφάνειες καλύπτονται από υψηλής ποιότητας υλικά, το δέρμα και οι προσεγμένες επενδύσεις σε κάθε τμήμα του σαλονιού δίνουν έναν τόνο πολυτέλειας. Στην κεντρική κονσόλα δεσπόζει η οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων, ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός και ο μοχλός ταχυτήτων καλύπτει έναν μικρό μέρος, απελευθερώνοντας χώρο για επιπλέον θήκες.

Ο εξοπλισμός του είναι υπερπλούσιος, περιλαμβάνοντας πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού και τεχνολογιών, μεταξύ των οποίων είναι ο έλεγχος ορισμένων ρυθμίσεων μέσω του smartphone του κατόχου. Ουσιαστικά, το κινητό τηλέφωνο θα μετατρέπεται σε ψηφιακό κλειδί.

Τα κινητήρια σύνολα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Sonata, καθώς και ο χρόνος λανσαρίσματος στην αγορά, θα ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης