Το νέο Phideon, ένα μοντέλο που αποτελεί προϊόν συνεργασίας με την κινεζική SAIC και φέρει plug-in hybrid σύνολο, παρουσίασε στην έκθεση της Σανγκάης η γερμανική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ένα μεγάλο πολυτελές sedan που ενσωματώνει όλες τις προηγμένες τεχνολογίες, διακρίνεται για τα premium χαρακτηριστικά, την ευρύχωρη καμπίνα και τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Το υβριδικό σύνολο συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ, με τη συνολική απόδοση να φθάνει τους 245 ίππους και τα 500 Nm ροπής.

Το Phideon είναι το πρώτο plug-in hybrid που κατασκευάζει η VW στην Κίνα. H μέση κατανάλωση καυσίμου είναι μόλις 2,3 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, με την αυτονομία να αγγίζει τα 850 χιλιόμετρα. Μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για 50 χιλιόμετρα, με τις μπαταρίες να φορτίζουν σε περίπου 2 ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει μεταξύ τριών προγραμμάτων οδήγησης, με την αισθητική του εσωτερικού να ακολουθεί τα πρότυπα των υπόλοιπων μοντέλων της γκάμας, περιλαμβάνοντας πληθώρα συστημάτων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης