Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Στο San Cesario Sul Panaro της Μόντενα βρίσκονται τα γραφεία και οι εγκαταστάσεις της φημισμένης ιταλικής φίρμας κατασκευής εξωτικών οχημάτων, Pagani Automobili.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε κοντινή απόσταση είναι και το σπίτι του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της φίρμας, Horacio Pagani. Ο Ιταλός επιχειρηματίας με καταγωγή από την Αργεντινή, άνοιξε για πρώτη φορά το γκαράζ της οικίας του, εκεί όπου φιλοξενούνται ορισμένα από τα πανάκριβα οχήματα που έχει στην κατοχή του.

Ο 65χρονος μάς δείχνει τα αγαπημένα του τετράτροχα, όπως την Jaguar E-Type του 1963, την τεράστια συλλογή μοντέλων υπό κλίμακα, ακόμα και τη λατρεμένη του κούπα για καφέ. Το αυτοκίνητο με το οποίο πηγαινοέρχεται στο εργοστάσιο και βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην πόρτα του γκαράζ του είναι η ακριβοθώρητη Huayra BC Roadster.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα αυθεντικό hypercar, ένα αριστούργημα της αυτοκίνησης αξίας 3.085.000 ευρώ, το οποίο εκφράζει το γνήσιο πάθος των μελών της ιταλικής μάρκας. Ο κύριος Horacio θέτει σε λειτουργία τον κινητήρα και πιέζει λίγο το γκάζι ώστε να ακούσουμε τις μελωδίες που βγαίνουν από τις εξατμίσεις.

Όπως αναφέρει στο βίντεο, μένουμε σπίτι, μένουμε στο γκαράζ και υπακούμε στις εντολές των ειδικών προκειμένου να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης